fritid

Tutta-backet startup gjør avtale med amerikansk golf-scooter

Norske EAGL Technologies går i partnerskap med amerikanske Finn Scooters.

Er man lei av å kjøre golfbil, er dette nå et reelt alternativ på amerikanske golfbaner.
Er man lei av å kjøre golfbil, er dette nå et reelt alternativ på amerikanske golfbaner.
Publisert Sist oppdatert

EAGL Technologies tar steget ut av hjemlandet og blir eksklusiv leverandør av programvare for Amerikanske Finn Scooters, en form for elektriske motorsykler for de som ønsker et alternativ til å bruke golfbil eller å gå. 

– Etter flere år med hard jobbing, prøving og feiling i det skandianaviske golfmarkedet sitter vi endelig med et skalerbart og unikt produkt. Nå, med Finn Scooters ved vår side, er vi ivrige etter å dele våre unike løsninger med det amerikanske markedet, sier CEO Kai Stiberg.

Den norske startupen har blant annet den norske golfstjernen Suzann «Tutta» Pettersen som investor. 

Selvbetjent og nøkkelløs

Samarbeidet skal forenkle utleien av Finn Scooters på golfklubber i USA ved å gjøre utleien selvbetjent og nøkkelløs. Golfspillere vil kunne forhåndsbooke, betale og starte en scooter via app.

Gjennom avtalen blir alle Finns nye scootere utstyrt med EAGL-teknologi og software. Det innebærer at alle eksisterende utleieflåter over hele USA, som inkluderer over 160 golfbaner, går over til den nye EAGL-appen. 

Med dette samarbeidet blir Finn Scooters, ifølge en pressemelding, den eneste kjøretøysprodusenten i USA med en egen app for selvbetjent utleie. 

– Inspirasjonen for Finn Scooters kom med ønsket om å gjøre golfrunden mer morsom, samtidig som man spiller raskere. Dette er veldig forenelig med med EAGL sin app som har som mål å forenkle bookingprosessen av kjøretøy på golfbanen. Dermed lå mye allerede til rette for et samarbeid med EAGL» forteller Rick Reimers, som er grunnleggeren av Finn Scooters. 

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Powered by Labrador CMS