Tine Austvoll Jensen blir ny sjef for Google Norge.

Tine Austvoll Jensen blir ny norgessjef i Google

Tar over etter Jan Grønbech.

Publisert

Google har ansatt Tine Austvoll Jensen som ny «Country Director» i Norge. Hun tar over etter Jan Grønbech når hun starter i jobben 4. januar 2021, opplyser Google i en pressemelding.

Jensen kommer fra jobben som administrerende direktør og ansvarlig redaktør i Discovery Norge, der hun tidligere også har hatt andre lederstillinger i den norske og nordiske delen av selskapet. Hun har også lederbakgrunn fra Schibsted Media Group og MTG.

– Som et digitalt foregangsland er Norge et spesielt marked, og det er med stor entusiasme jeg tar på meg denne nye rollen, sier Austvoll Jensen i meldingen.

– Vi er inne i en helt spesiell tid, men jeg er optimist og tror sterkt at Google og selskapets teknologi kan spille en viktig rolle i å akselerere den økonomiske gjenoppbyggingen i Norge.

Peter Friis, administrerende direktør for Google i Nord-Europa, kommenterer ansettelsen slik:

– Tine har masse erfaring som engasjert leder i norsk medieindustri gjennom mange år, og vi er veldig glade for å ha funnet den perfekte kandidaten til å bygge ut vår norske virksomhet videre, og til å hjelpe virksomheter i Norge med å vokse ved å samarbeide med Google.