Haakon H. Jensen er daglig leder i Bertel O. Steen Kapital og ny styreleder i Ardoq.

Tidligere Investinor-sjef blir styreleder i Ardoq

Haakon H. Jensen erstatter Geir Førre som styreleder i Saas-selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Investor Geir Førre var i kraft av posisjonen som styreleder i Ardoq, sentral da Magnus Valmot måtte gå fra sjefsstillingen i selskapet før jul, og i ansettelsen av erstatteren Erik Bakstad.

Nå trer Førre selv tilbake, selv om investeringsselskapet hans fortsatt er selskapets største eier etter en nylig kapitalinnhenting. Firda vil imidlertid fortsatt være godt representert i styret, ved Magnus Nordseth, samtidig som Lauga Oskarsdottir kommer inn som observatør.

Førre erstattes av Haakon H. Jensen, som er daglig leder i Bertel O. Steen Kapital. Investeringsselskapet eier 8,6 prosent av Ardoq-aksjene, og er selskapets femte største aksjonær.

Jensen var frem til 2019 daglig leder i det statlige investeringsselskapet Investinor. Han kom inn i styret til Ardoq i fjor, da BOS Kapital deltok i en emisjon hvor teknologiselskapet hentet 60 millioner kroner.

– Ardoq har vist en imponerende inntektsvekst de siste årene, og snøballen ruller bare raskere og raskere. Digitalisering av arbeidsprosesser og migrasjon fra utdaterte til moderne IT-systemer er en utfordring, og Ardoq har utviklet et unikt verktøy for dette, sier Jensen i en pressemelding.