klima

Tech-topp med bakgrunn fra Threads og Paypal går til norsk vekstrakett

Michal Karnibad inntar sjefsjobb i Otovo, samtidig som selskapet går inn i sitt trettende land.

Otovo vokser raskt, og enda raskere skal det bli med Michal Karnibad ombord.
Publisert

Otovo kaprer nok en kapasitet til sin internasjonale satsing innenfor solceller på tak og batterier. Karnibad har tidligere vært COO i Threads, en markedsplass for mote og styling. Hun har også jobbet i kommersielt og strategisk i kjente selskaper som PayPal, HSBC og CitiGroup.

– Michal tar oppdraget med å styrke Otovo-plattformen når vi nå går inn i et trettende land, sier gründer og CEO Andreas Torsheim.

Han viser til at de nå har dyktige landsjefer, og at det viktige nå er å bygge kjerne-organisasjonen i Otovo nå fremover. Målet er hundre prosent årlig vekst.

Et annet tegn på at Otovo har blitt et internasjonalt selskap, er at Karnibad vil jobbe fra London-kontoret, ikke i Oslo, selv om hun er en del av toppledelsen og blant annet skal ha ansvar for «the people function», som Torsheim påpeker i en pressemelding på Oslo Børs mandag.

I tillegg til erfaringen skalering av online-plattformer og internasjonal finans, har hun også hatt en sentral rolle i Londons startup-miljø, der hun både har vært en mentor og lederskikkelse.

– Jeg ser frem til å ta lærdommene jeg har fra de andre plattformene jeg har jobbet med, inn i Otovo, sier den nye COOen.

Hun har for øvrig en bachelor i computer science fra Academic College i Tel-Aviv i tillegg til en MBA fra University of Michigan.

Nyheter og innsikt rett i epostboksen

Motta høydepunktene fra Shifters redaksjon direkte i innboksen din.

Hvilken bransje jobber du i?*