edtech

Skyfall og Sondo satser på erfarne edtech-gründere

Motimate-gründerne får 11 millioner i frisk kapital til nysatsingen We Are Learning.

Fra venstre: Rolf Risnes, Atle Myhrer Knudtzon, Lars-Petter Windelstad Kjos, Markus Halvorsen Tallaksen.
Publisert

Seriegrunderne Rolf Risnes og Lars-Petter Windelstad Kjos som stod bak ed-tech selskapet Motimate som ble solgt til Kahoot!, har nå lansert SaaS-løsningen We Are Learning som skal gjøre hvem som helst i stand til å lage dialogtrening på minutter ved hjelp av kunstig intelligens og 3D-animasjon.

We Are Learning har inngått et tett samarbeid med Microsoft og benytter Azure for AI, stemme- og språkteknologi.

Selskapet består i dag av et team på 10 personer i Norge, Latvia, Australia og Polen.

Høy kvalitet til en brøkdel av prisen

I We Are skal hvem som helst kunne skrive, regissere og animere i 3D. Ingen kodekunnskaper er nødvendig. En ferdig simulering kan enkelt deles via en url og kan også legges inn i hvilken som helst læringsplattform. We Are omtaler seg som en “power-plug-in” til eksisterende LMS og LXP´er.

– E-læring er ofte ensformig og lite interaktivt. Hvorfor? Alternativene koster for mye, og tar for lang tid å produsere. Vårt mål med We Are er at hvem som helst skal kunne lage dialogbaserte simuleringer av høy kvalitet på minutter og ikke måneder. Dette får vi til ved hjelp av et unikt animasjonsystem vi har utviklet kombinert med AI. Vi har fått veldig god tilbakemelding fra de første BETA-kundene som gjør meg trygg på at vi har utviklet noe som vil skape stor verdi for kundene”, sier CPO i selskapet Lars-Petter Windelstad Kjos.

De erfarne edtech-gründerne har utviklet løsningen basert på godt over 1000 kundemøter gjennom en årrekke.

Stor interesse og fulltegnet emisjon

We Are Learning ble etablert i fjor sommer og hentet nettopp inn 11 millioner kroner gjennom en emisjon rettet mot eksisterende og nye eiere. Av nye investorer finner vi Skyfall Ventures og Sondo.

Emisjonen ble overtegnet.

– Vi tror at We Are vil endre markedet for utvikling av corporate learning og samtidig tilgjengeliggjøre slike type tjenester til nye kundegrupper”, sier Cecilie Skjong, Investment Manager i Skyfall Ventures

– Problemet er stort og voksende, og den lange erfaringen teamet har fra bransjen gjør oss trygg på at de kommer til markedet med noe nytt og veldig verdifullt”, sier Kjetil Holmefjord, General Partner i Sondo.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Ja, takk!