karriere

Saga Robotics henter ny produktsjef fra Autostore-konkurrent

Selskapet bak landbruksroboten Thorvald rekrutterer internasjonalt.

Damien Flynn og Anne Dingstad.
Publisert Sist oppdatert

– Vi er glade for å kunngjøre det nyeste tilskuddet til Saga Robotics-teamet, Damian Flynn, som slutter seg til oss som vår Chief Product Officer (CPO).

Det melder daglig leder i Saga Robotics, Anne Dingstad på Linkedin.

Hun viser til at Flynn bringer med seg et vell av erfaring innen produktledelse og lederskap, med en bemerkelsesverdig bakgrunn innen utvikling av komplekse, skalerbare produkter som integrerer programvare og maskinvare effektivt. Hans reise i teknologisfæren har vært preget av betydelige prestasjoner, spesielt i løpet av hans tid hos Ocado Technology, hvor han ledet utviklingen av flere generasjoner av robotprodukter for bruk i høyt automatiserte varehus.

Det var Ocado som ble saksøkt av Autostore for angivelige brudd med selskapets opphavsrett på lagersystemet. Domstolen dømte til slutt i Ocados favør.

– Teknologi i landbruket er både spennende og stadig økende i betydning for å løse noen av klodens største problemer. Min drivkraft kommer fra å lage teknologiprodukter som tar opp komplekse problemer bærekraftig og meningsfullt for kundene våre. Hos Saga Robotics ser jeg en unik sjanse til å styre produktutviklingen mot banebrytende fremskritt innen robotikk som også bidrar positivt til fremtiden vår. Jeg er ivrig etter å jobbe sammen med det talentfulle internasjonale teamet i Saga Robotics for å forme banen til moderne landbruk, sier Flynn i en kommentar.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.