Rekruttering

Remarkable henter Kahoots datatopp

Martí Colominas er en av de heteste overgangene denne sommeren.

Publisert

Han kommer opprinnelig fra Barcelona, men har bodd i Oslo i fem år. Colominas har jobbet med data og analyse innenfor et bredt spekter av bransjer, blant annet i SEAT og Schibsted. På LinkedIn er Nansen-topp Alex Svanevik en av de som er full av lovord om spanjolen. De to jobbet sammen i Schibsted.

«Martí er en av de personene som kan gå inn i et team eller et prosjekt å bidra med verdi fra første stund,» skriver Svanevik, som en av flere som gir Colominas de varmeste anbefalinger.

I Kahoot har Colominas ledet dataavdelingen de siste fire årene, før han nå er i gang som VP of Data & Insight i Remarkable.

– Etter fire fantastiske år i Kahoot, hvor jeg har fått mulighet til å dykke inn i den spennende edtech-verdenen, føltes Remarkables imponerende satsning på brukerorientert fokusteknologi som et naturlig neste steg. Selskapets visjon om å hjelpe mennesker med å tenke bedre i en verden full av forstyrrelser er noe jeg virkelig motiveres av. Jeg gleder meg til å få bidra til å videreutvikle selskapets datadrevne beslutningsprosesser sammen med det sterke teamet i årene som kommer, sier Colominas i en melding.

Nyheter og innsikt rett i epostboksen

Motta høydepunktene fra Shifters redaksjon direkte i innboksen din.

Hvilken bransje jobber du i?*