Helse

Pandemivinner får Oslos innovasjonspris

Dignio hadde holdt på i åtte år, da de fikk tidenes drahjelp av koronaviruset.

COO Martin Fredriksen tok i mot årets Oslo Innovation Award fra byråd for næring og eierskap, Victoria Marie Evensen.
Publisert

Under pandemien fikk de innpass hos over 200 kommuner med sin app for å følge opp pasienter hjemme. I motsetning til en del andre selskaper som fikk rask vekst da samfunnet stengte ned, ser Dignio ut til å ha beholdt momentum. Foruten å ha etablert seg i Norge, er de nå solid til stede i Storbritannia og har også begynt utrullingen i det amerikanske markedet.

Under åpningen av Oslo Innovation Week ble fremgangen belønnet med den årlige innovasjonsprisen, som tidligere har gått til selskaper som Kahoot og Epiguard.

Blant de nominerte til årets Oslo Innovation Award var foruten Dignio også Attensi, Tise og Skyfri.

– Det er en stor ære å vinne denne prestisjetunge prisen. Det er ikke bare en anerkjennelse av hvor langt vi har kommet som selskap, men også en stor inspirasjonsboost på veien videre, sier gründer og administrerende direktør Lars Christian Dahle i Dignio i en pressemelding, mens COO Martin Fredriksen var til stede i Oslo rådhus og tok i mot awarden på vegne av selskapet.

Juryen begrunnet tildelingen med at nye digitale hjemmeløsninger er nødvendig for å gjøre helsevesenet verden over mer bærekraftig og effektivt.

«Dignio har med sin innovative teknologi klart å gjøre en forskjell for de ulike interessentene i helsesektoren, som pasienter, pårørende, helsepersonell, institusjonene og de budsjettansvarlige»

Nyheter og innsikt rett i epostboksen

Motta høydepunktene fra Shifters redaksjon direkte i innboksen din.

Hvilken bransje jobber du i?*