Otovo gikk på børs i forrige uke.

Otovo henter direktør fra Uber

Solenergi-startupen har fått på plass nye ledere i Italia og Frankrike.

Publisert

Otovo, solenergiselskapet som nylig ble notert på Euronext Growth, har som målsetning å bli lønnsom i alle eksisterende markeder innen to år.

Nå har selskapet ansatt nye direktører i to av landene de opererer i.

I Italia skal Fabio Stefanini lede selskapet. Han kommer fra stillingen som Italia-sjef for mobilitet i Uber. Tidligere har Stefanini også jobbet med dagligvaresatsingen til Amazon i Italia, helt fra oppstarten til 100 millioner kroner i omsetning.

I Frankrike har det norske solenergiselskapet hentet Jean Rosado inn som leder for In Sun We Trust, et selskap Otovo kjøpte i 2019. Han kommer fra stillingen som daglig leder for det europeiske reiseselskapet Flixbus. Han har også vært konsulent i Bain & Company, samt jobbet med salg av fly.

Rosado erstatter gründeren av In Sun We Trust, David Callegari, som gir seg 15. juni. Callegari var blant de som solgte seg ut av Otovo da selskapet nylig gikk på børs.

– Oppdraget med å plassere solcellepanel på Europas tak, å gjøre planeten grønnere, og å bygge en business, tiltrekker mange store talenter til Otovo, sier gründer og daglig leder Andreas Thorsheim i en børsmelding om ansettelsene.