energi

Otovo-gründeren får frysninger av å rekruttere denne mannen

Sacha Berson går fra toppjobb i amerikansk milliardstartup til det norske sol- og batteriselskapet.

Otovo-gründer Andreas Thorsheim (t.v.) og hans nye markedssjef Sacha Berson.
Publisert Sist oppdatert

Han har en CV som kan gjøre deg andpusten, som i løpet av et par tiår inkluderer lederjobber i Barclays, The Very Group, Groupon og Ebay - i tillegg har han jobbet med investeringer og oppkjøp i Templeton, samt i Credit Suisse. Han har også en MBA fra Harvard Business School. Nå senest var Berson europeisk sjef for det amerikanske fintech-selskapet Rain. 

— Siden starten i Otovo har det som har gitt meg mest energi vært rekrutteringer, og jeg får fortsatt frysninger når dyktige folk blir med på vår reise, sånn som Sacha gjør nå, skriver Andreas Thorsheim, administrerende direktør i Otovo, i en melding til Shifter.

— Sacha har bred ledererfaring og vil få ansvaret med å løfte de ferske, internasjonale teamene våre innen søk, innhold og performance marketing i Madrid, samt å utvikle partnerskapsdimensjonen fremover. Med bakgrunn fra fintech, Groupon og eBay har han en veldig solid base.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Den nye markedssjefen vil være stasjonert i den spanske hovedstasden, ved selskapets nyetablerte European Marketing Studio. Derfra skal han lede markedsføringen av Otovos batteri- og solenergiløsninger på tvers av 13 ulike land. 

— Jeg gleder meg til å bli en del av dette engasjerte teamet på et tidspunkt der solenergi, batterier og andre grønne teknologier er i ferd med å ta et langt steg fremover, og slik hjelpe husholdninger med å redusere sine høye energiregninger og klimafotavtrykk, kommenterer Sacha Berson.