karriere

Otovo-direktør går til ny sjefsrolle hos bransjeutfordrer

Anne Lene Holstad er ny COO i Modulize.

Anne Lene Holstad går fra Otovo til Modulize. Her sammen med de tre gründerne Lucas Carstens, Olav Ljosland og Håkon Kalbakk.
Publisert

Anne Lene Holstad jobbet sist i Otovo, der hun blant annet var driftsdirektør fra 2019.

Nå er hun ny COO i det to år gamle oppstartsselskapet Modulize.

– Det har vært en fantastisk opplevelse å være en del av Otovos reise, hvor jeg innså at jeg en dag ønsket å gjøre det igjen, denne gangen med mye nyttig erfaring å trekke på.

Holstad har tidligere også vært "Director Lean & Strategic Projects" i Circle K Europe, etter først å ha startet sin karriere i konsulentbransjen.

– Jeg synes Modulize har et utrolig spennende produkt, og er imponert over hva de har fått til så langt. Nå gleder jeg meg til å bygge dette selskapet sammen med gründerne og resten av teamet.

Flere nyansatte

Modulize har også ansatt Lotte Røstvær Jakobsen som "Customer Success Manager" og Nicholas McLean som selskapets "Director of Brand and Marketing".

– Jeg er veldig stolt over talentene vi har lykkes med å rekruttere til Modulize helt siden oppstarten, og jeg gleder meg til å se Anne Lene bidra til å løfte selskapet til neste nivå, sier selskapets medgründer og daglig leder Lucas Carstens.

Han startet Modulize sammen med Olav Ljosland og Håkon Kalbakk i 2020.

Trioen møttes via et oppstartsprogram i regi av Antler, og selskapets ambisjon er å gjøre byggenæringen grønnere, raskere og bedre, gjennom programvare som muliggjør en industrialisert tilnærming og prefabrikasjon av elementer.

Tidligere i år hentet Modulize 19 millioner kroner i en runde ledet av såkornsfondet Kompas, med deltakelse fra Pi Labs, Investinor-eide Shelterwood, Møller Eiendom, Antler - og en rekke kjente engleinvestorer.

I tillegg til økt kundemasse i Norden, har Modulize nå signert sine første kunder i Storbritannia og Baltikum, opplyser selskapet videre i en melding.

Nyheter og innsikt rett i epostboksen

Motta høydepunktene fra Shifters redaksjon direkte i innboksen din.

Hvilken bransje jobber du i?*