nytt om navn

Odas produktsjef hentes tilbake til Schibsted

Schibsted Media har ansatt Espen Sundve som «Senior Advisor».

Espen Sundve starter i jobben som «Senior Advisor» i Schibsted Media 1. oktober.
Publisert Sist oppdatert

 I rollen skal han støtte selskapets konsernledelse i å realisere ambisjonen om å bli den ledende mediedestinasjonen i Norden. 

– Det er perfekt timing nå når Schibsted Media er blitt et eget selskap med et spisset oppdrag. Jeg liker å stå foran store strategiske skift som også skaper store muligheter. Jeg vil bidra til en felles ambisjon og legge planer for hvordan vi rigger oss godt – og løper fort – for å nå de målene vi setter oss, sier Espen Sundve.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Sundve startet karrieren i Schibsted og har senere hatt en rekke ledende posisjoner i selskapet, inkludert VP Product Management i Schibsted News Media og Chief Product and Tech Officer i VG. Han kommer nå fra stillingen som Chief Product Officer i Oda. Sundve har omfattende erfaring med strategi, organisasjonsutvikling, produktinnovasjon og skalering, og bakgrunn fra markedsledende medie- og teknologivirksomheter.

– Vi er veldig glade for å ønske Espen Sundve velkommen tilbake til Schibsted Media. Hans dype forståelse av Schibsted Medias kjerneverdier og strategiske prioriteringer kombinert med hans omfattende bransjekunnskap og erfaring med å bygge skalerbare plattformer, gjør ham unikt posisjonert til å hjelpe med å lede selskapet gjennom neste fase, sier Siv Juvik Tveitnes, konsernsjef i Schibsted Media.

Sundve vil rapportere til konsernsjef Tveitnes og starter i jobben 1. oktober 2024.

For å være ryddige: Schibsted Media har en majoritetspost i Shifter Media.