Jobbskifte

Ny sjef i Bulder Bank

Torvald Kvamme starter konsulentvirksomhet – Simen Eilertsen tar over Bulder.

Simen Eilertsen og Torvald Kvamme
Publisert

Torvald Kvamme slutter i Bulder for å starte konsulentvirksomhet. Simen Eilertsen tar over jobben som direktør for Bulder.

Både Kvamme og Eilertsen har vært med i Bulder siden oppstarten.

Eilertsen kom til Bulder som konsulent fra PWC. Etter noen år i Bulder gikk han i 2022 over i en rolle som leder for konsernstrategi i Sparebanken Vest.

Der han har jobbet de siste seks månedene – men han har ennå ikke rukket å endre båndet på nøkkelkortet sitt. Der står det fortsatt Bulder.

– Jeg trengte ingen betenkningstid, sier han: – Dette er en unik mulighet, rett og slett. En av de kuleste jobbene som finnes der ute.

Fra PowerPoint til 20 milliarder på tre år

Simen Eilertsen har vært sentral i etableringen av Bulder og i utformingen av strategien:

– Jeg har vært med siden Bulder Bank var en PowerPoint. Jeg har et sterkt eierskap til konseptet og har hatt en finger med i de fleste strategiske veivalg siden oppstarten. Sammen med den dyktige gjengen i Bulder skal vi ta konseptet fra start-up til scale-up. Jeg har stor tro på at vi skal løfte Bulder til nye høyder, sier han.

Torvald Kvamme var den aller første som ble ansatt i Bulder. Han startet som konsulent i Sparebanken Vest 2009 og ble fast ansatt i 2011 med ansvar for å utvikle og lansere mobilbanken. I 2018 var han en av dem som startet planleggingen av det nye, mobile konseptet Bulder.

– Jeg er enormt takknemlig for muligheten jeg har fått til å bygge opp Bulder, det er den mest spennende jobben jeg har hatt i hele mitt liv, sier Torvald.

– Det er en tid for alt. Nå skal Bulder inn i neste fase, det er ikke en start-up lenger, men en scale-up. Jeg kjenner at det er naturlig både for meg personlig og for Bulder med en endring nå, sier Torvald.

Neste steg for Kvamme er en konsulentvirksomhet han starter opp sammen med Eirik Johnsen og Halogen:

– Vi skal bruke erfaringen fra blant annet Bulder til å hjelpe andre bedrifter opp i fart med sine satsinger. Det er en fantastisk mulighet som dukket opp nå. Jeg er trygg på at jeg forlater Bulder veldig godt posisjonert og rustet til å gå inn i en ny fase. Det føles selvsagt vemodig å skulle forlate denne fantastiske gjengen, men riktig på samme tid, sier han.

Kjerpeseth takker

– Torvald hadde ansvaret for å utvikle og lansere mobilbanken vår, som senere har blitt kåret til Norges beste av kundene selv. Da styret vedtok å satse på Bulder i 2018, kom Torvald til meg i gangen og sa: - Den jobben har jeg lyst på, sier Jan Erik Kjerpeseth.

– Torvald har vært med lenge, og at han nå ønsker å starte opp en ny konsulentvirksomhet, har jeg forståelse for. Jeg vil takke Torvald for en formidabel innsats med å starte opp og få fart på Bulder-konseptet, sier Jan Erik.- Nå skal vi over i en ny fase. Vi er ferdig med gründerfasen, og er i posisjon til å kunne skalere videre. Jeg er veldig glad for å ha med Simen, som er superkompetent, kundeorientert og kjenner Bulder som sin egen bukselomme. Han er ung og ambisiøs og et lysende eksempel på at dette er det beste stedet å jobbe for folk som ønsker å utvikle seg, sier han.

Nyheter og innsikt rett i epostboksen

Motta høydepunktene fra Shifters redaksjon direkte i innboksen din.

Hvilken bransje jobber du i?*