Eirik Aalvik Stranden blir toppsjef i 24SevenOffice et halvt år etter overgangen fra konsulentbransjen.
Eirik Aalvik Stranden blir toppsjef i 24SevenOffice et halvt år etter overgangen fra konsulentbransjen.

Ny sjef i 24SevenOffice

Ståle Risa slutter etter 20 år i teknologiselskapet.

Publisert

Etter 20 år i den operative ledelsen til teknologiselskapet 24SevenOffice, hvorav de seneste fire som toppsjef, slutter Ståle Risa i bedriften.

Helt slipp gir han derimot ikke, men fortsetter som styremedlem og rådgiver. Risa skal også bidra med forretningsutvikling i ulike prosjekter fremover, skriver han selv på Linkedin.

Arvtakeren blir Eirik Aalvik Stranden, som kom til selskapet fra konsulenthuset Boston Consulting Group (BCG) i sommer. Han har de siste seks månedene vært ansvarlig for forretningsutvikling i selskapet.

– Eirik har vist svært sterke analytiske, tekniske og kreative evner. I tillegg har han det som nesten er enda viktigere: generelle people skills og ikke minst evnen til å motivere andre, uttaler Risa i en melding fra selskapet.

– Ståle etterlater bedriften veldig godt omstrukturert etter en spesiell periode gjennom Covid, og jeg har stor tro på at 24SevenOffice snart vil bli et av de raskest voksende ERP-systemene i Skandinavia, sier Stranden i meldingen.

24SevenOffice lager blant annet programvare for virksomhetsstyring.

Nylig skapte selskapet overskrifter da det mislyktes i forsøket på å ta over Optin Bank. Styringen av banken ble senere tatt over av staten, noe som ikke har skjedd her til lands siden finanskrisen.

Powered by Labrador CMS