karriere

Ny jobb for Wa.works-gründeren

Stine Andreassen gleder seg til å jobbe mer med impact.

Stine Andreassen, gründer i Wa.Works.
Publisert

I oktober var det klart at Wa.works, som siden 2016 bygde rekrutteringsplattform for selskaper som jakter teknisk kompetanse, ble lagt ned. Selskapet var til det siste ledet av gründer Stine Andreassen. 

Nå melder hun at hun har fått ny jobb: 

– Jeg er henrykt over å dele at jeg, fra januar av, tar steget inn i en ny rolle, i et nytt miljø, og reiser på enda et spennende innovasjonseventyr...Sammen med en fantastisk imponerende gjeng skal jeg nemlig lede satsingen på IoT-løsninger i Eviny, skriver hun på Linkedin.

Eviny er et av Norges største energi- og teknologikonsern.

Der skal hun bidra i utviklingen av nye produkter og gå inn i et større IT-team.

– Overgangen fra startup-verdenen til gigantiske Eviny blir både skummel og motiverende. Jeg kjenner på en pirrende forventning når jeg tenker på alle de verdifulle tingene vi kan lære hverandre om innovasjon, brukeropplevelser, organisering og kommersialisering, skriver Andreassen.

Hun liker også tanken på å investere mer tid i «impact» fremover. 

– Bærekraft er noe jeg virkelig brenner for, og ingenting gjør meg stoltere enn å kunne kanalisere energien og kompetansen min mot en grønnere fremtid.

Det var bemanningsselskapet Dreamwork, gründet av Soheil Seyedi, som snappet opp boet etter Wide assessment kjent som Wa.works. 

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.