Karriere

Ny jobb for Playfinity-gründeren

Nå skal han bygge tech for mediene.

Jarle Nordby-Bøe blir CTO i Norkon.
Publisert

Playfinity-gründer Jarle Nordby-Bøe blir ny teknologidirektør (CTO) i Norkon som utvikler digitale løsninger og portaler for mediebransjen.

Norsk-canadiske Philippa Boothman har offisielt tatt over som daglig leder i Playfinity siden slutten av oktober. Startupen som utviklet en ball med sensor koblet til en app, pivoterte nylig mot å satse på baseball i USA, mens omsetningsveksten økte beskjedent fra 7,6 milliner i 2021 til 8 i 2022.

Ny fase for Norkon

Med en dokumentert historie med å bygge innovative teknologiteam i Norge og internasjonalt, er Nordby-Bøe godt rustet til å lede Norkon gjennom neste fase av innovasjon og vekst, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Selskapet som blant annet har DN-eier NHST og Idekapital på eiersiden, omsatte for 17,6 millioner og fikk et resultat før skatt på minus 8 millioner kroner i fjor.

 CEO i Norkon, Eirik Næsje, er fornøyd med signeringen.

– Hans omfattende erfaring fra SaaS-spillindustrien og hans vellykkede historie med å bygge sterke team og teknologi gjør ham til et uvurderlig tilskudd til lederteamet vårt. Jarle tror på mennesker og team, og vil derfor være en perfekt match for vår kultur. Vi er sikre på at Jarle vil spille en nøkkelrolle i å drive vår teknologiske strategi og styrke våre evner for å bedre tjene våre kunder, sier han i en kommentar.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.