FINtech

Norsk kjenn-din-kunde-tjeneste lander storkunde i Sverige

Kjenn-din-kunde-systemet Kundesjekk blir tilgjengelig i Fortnox, Sveriges største regnskapssystem.

BankID-sjef Øyvind Brekke
Publisert

Tusenvis av rapporteringspliktige selskaper i Sverige får dermed tilgang på et solid verktøy i kampen mot økonomisk kriminalitet.

Kundesjekk ble nylig lansert i Sverige under navnet Kundcheck. Nå er første store kunden på plass.

– Vi er stolte over at vår Kjenn-din-kunde-tjeneste ble valgt av Sveriges største og mest fremoverlente regnskapssystem. Med Kundesjekk kan bedriftene bekjempe kriminalitet på en effektiv og smidig måte, sier Øyvind Westby Brekke, daglig leder i BankID BankAxept.

Det svenske markedet for rapporteringspliktige selskaper er tre ganger så stort som det norske. Avtalen er bekreftelse på at tjenesten er attraktiv i flere markeder.

– Vi er glade at vi snart kan tilby en av markedets beste løsninger for Kjenn-din-kunde-tiltak, fullt integrert i vårt produkt Digital Byrå. Å kunne forvalte kundeinnsikten på en god måte er en viktig brikke i vårt tilbud til byråene, sier Charlotta Lundberg, forretningsområdeleder for Byrån i Fortnox.

Om Fortnox:Fortnox AB (publ) er en forretningsplattform som hjelper bedrifter med å starte, vokse og utvikle seg. Fortnox ble grunnlagt i 2001 og har hovedkontor i Växjö og kontorer i Malmö, Linköping og Stockholm. Aksjen er notert på Nasdaq Stockholm. Fortnox har nå 495.000 kunder i Sverige.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Ja, takk!