karriere

Nå har hun plukket ut favoritten blant 50 jobber

Maiken Solberg Olsen er ny produktsjef i BankID-appen.

– Som produktsjef for BankID-appen vil jeg spille en sentral rolle i hva appen skal være og hvordan den skal utvikle seg videre, sier Maiken Solberg Olsen.
– Som produktsjef for BankID-appen vil jeg spille en sentral rolle i hva appen skal være og hvordan den skal utvikle seg videre, sier Maiken Solberg Olsen.
Publisert Sist oppdatert

Maiken Solberg Olsen ble permittert på sin første arbeidsdag i Bookis tidligere i sommer, og fortalte i Shifter at hun ble både lei seg og skuffa da planene falt i grus.

Hun var åpen om situasjonen på Linkedin, og det resulterte i over 50 jobbhenvendelser.

– Jeg ble virkelig helt overveldet over responsen. Det var så mange fine støtteerklæringer og bekreftelser på at det er behov for meg og min kompetanse, uttalte Solberg Olsen, som tidligere hadde jobbet 14 år i Finn, sist som produktsjef.

Nå deler hun nyheten om at hun etter sommeren blir produktsjef for BankID-appen, og viser til at BankID og Bankaxept er i en prosess med å etablere seg som et eget selskap.

– De har en utrolig spennende reise foran seg, som jeg skal få være en del av. Som produktsjef for BankID-appen vil jeg spille en sentral rolle i hva appen skal være og hvordan den skal utvikle seg videre, sier Solberg Olsen til Shifter.

Les også:

Hun skal jobbe tett med både produkt, design og teknologi.

– Så her blir det mange spennende utfordringer innen produktutvikling, prosess, kulturbygging og organisasjonsutvikling, sier Solberg Olsen.

Powered by Labrador CMS