24SevenOffice, her ved CEO Staale Risa, leverte gode resultater i andre kvartal.
24SevenOffice, her ved CEO Staale Risa, leverte gode resultater i andre kvartal.

Nå er 24SevenOffice verdt over to milliarder kroner

Aksjen skyter opp etter god kunde- og omsetningsvekst i andre kvartal.

Publisert Sist oppdatert

Årets andre kvartal ble godt for 24SevenOffice, det norske it-selskapet som blant annet leverer regnskapstjenester med kunstig intelligens.

Fra april til juni økte omsetningen til selskapet med 31 prosent målt mot fjoråret, til 43,4 millioner svenske kroner. I samme periode økte kundemassen med 12.200 kunder, tilsvarende 29 prosent, mens driftsresultatet ble på 3,6 millioner kroner. Det viser Q2-rapporten til selskapet.

Markedet reagerte positivt på kvartalsresultatene, og aksjen på Spotlight-børsen i Stockholm er i skrivende stund opp 9 prosent, til drøyt 34 svenske kroner stykket. Dermed er markedsverdien til selskapet passert to milliarder kroner.

Likevel er det for tidlig å si om det pågående virusutbruddet kommer til å påvirke selskapet fremover, advarer administrerende direktør i selskapet, Ståle Risa.

«Det er for tidlig å si om effekten på økonomien blir forverret i andre halvår, med en økning i antall konkurser, som kan påvirke abonnementsbasen», sier han i en børsmelding.

I mai hentet 24SevenOffice 113 millioner kroner i en emisjon, og nylig kjøpte selskapet seg inn i banksektoren ved å investere 13,2 millioner kroner i Optin Bank.

Powered by Labrador CMS