Morten Klein har tjent godt på blant annet krypto og spill. Nå satser han to millioner kroner, via Folkeinvest, i selskapet som selger "grønne vegger"

Morten Klein investerer to millioner kroner i plantevegger via Folkeinvest

Den kjente investoren har som hundretusener av nordmenn fått øyne opp for folkefinansieringen. Nå har han investert stort i plante-veggene til Skogluft.

Publisert Sist oppdatert

Investor og pokerspiller Morten Klein har blitt rik på spillautomater, eiendom og blokkjedeteknologi. Nå satser han grønt og går inn i selskapet Skogluft as, melder Dagens Næringsliv.

Han er en av de mest profilerte norske investorene som har investert gjennom folkefinansiering, som stort sett preges av små- og store hobbyinvestorer.

Skogluft leverer moduler med jord og planter, som privatpersoner kan installere på stueveggen.

Nå er selskapet i gang med en folkefinansieringskampanje gjennom Folkeinvest. Målet er å hente mellom 7 og 15 millioner kroner.

Shifter har tidligere skrevet om selskapet, som springer ut av B2B-selskapet Biooffice, som leverer grønne plantevegger til bedrifter.

Skogluft gjør det samme, med selger direkte til privatpersoner gjennom egen nettbutikk.

DN skriver at Klein Invest har tegnet seg for 20.000 aksjer, tilsvarende to millioner kroner. Han blir med det den femte største aksjonæren i Skogluft, med en eierandel på 5,56 prosent.

– Jeg liker grønne planter og jeg liker foretaksidéen som ligger bak. Her er en sjanse til å gjøre noe bra, og samtidig gjøre en god forretning, sier Klein til DN.