AR

Ludenso tar steget inn i høyere utdanning globalt med nytt samarbeid

Sage samarbeider med Ludenso for å teste ut en augmented reality (AR) lærebok for sykepleiestudenter.

Eirik Wahlstrøm, Kristina Aas og Ingrid Skrede (Ludenso), Adiba Borsha og David Lin (Sage)
Publisert

Det internasjonale forlaget Sage samarbeider nå med plattformen for utvikling av augmented reality (AR), Ludenso, for å teste AR i læreboken «Essentials of Anatomy and Physiology for Nursing Practice».

Testen, som for øyeblikket pågår ved University of Ulster, bruker Ludenso-appen til å la studentene utforske interaktive 3D-modeller av menneskets anatomi og fysiologi innenfor læreboken for å forbedre deres læringsopplevelse.

Den AR-berikede læreboken gir studentene et visuelt verktøy i et krevende studieprogram, som gjør det mulig for dem å lære selvstendig samtidig som det tilbyr fakultetet en ressurs av høy kvalitet for å støtte undervisningen. De interaktive 3D-modellene, som for eksempel en slående hjerte, segmenter av hjernen og synsnerven, gir en mulighet for økt engasjement og hjelper studentene med en kompleks del av graden.

– Vi er spente på å samarbeide med Ludenso for å gi liv til denne læreboken og støtte studenter og pedagoger på nye og engasjerende måter, sier Katie Metzler, visepresident for bøker og innovasjon innen samfunnsvitenskap hos Sage.

– Vi tror at AR-teknologi har potensial til å transformere utdanning ved å gi studentene dynamiske, praktiske læringsopplevelser som vil hjelpe dem å oppnå en dypere forståelse av fagstoffet og forbedre deres generelle akademiske prestasjoner.

– Vi er utrolig stolte av å samarbeide med en av verdens ledende akademiske utgivere, sier Eirik G. Wahlstrøm, medgrunnlegger og administrerende direktør i Ludenso.

– Teamet hos Sage er virkelig dedikert til å gi studentene sine muligheter, og det er en ære å jobbe sammen med et team som er så engasjert i å revitalisere den akademiske læreboken med bruk av immersiv visuell teknologi. Vi ser frem til å samarbeide og skape mer engasjerende læringsopplevelser ved å gi liv til Sages fantastiske pensum med AR.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Ja, takk!