Oppkjøp

Klesleie-konkurrent kjøper konkursboet etter Vibrent/Fjong 

Klesutleie-konkurrenten fra Stavanger kjøper opp konkursboet, kommer det frem i en melding som har gått ut til kundene til Vibrent/Fjong. 

Kjøper opp konkursbo: Rebecca Sjølie og Lisa Ribesen i 2020. Fire år senere kjøper de opp konkursboet etter konkurrenten.
Publisert Sist oppdatert

Vibrent melder oppbud, opplyste klesleie-selskapet 14.februar. 

Akkurat én måned senere kommer meldingen om at konkursboet nå er kjøpt opp. 

I en melding som er gått ut i et nyhetsbrev til tidligere Vibrent-kunder og følgere, skriver Reli følgende: 

– Nylig fikk dere vite at Vibrent har desssverre måttet begjære oppbud, og at konkursboet hadde kontroll over selskapet. Nå er det en gledelig nyhet å fortelle at Reli har kjøpt opp konkursboet, noe som betyr at dere kan fortsette å leie klær fremover! Med andre ord, dette er ikke slutten - Reli vil fortsette det fantastiske arbeidet Vibrent startet. 

Reli startet opp i 2020 og utvidet med showroom i Oslo i 2022

Gründerduoen Rebecca Sjølie og Lisa Ribesen spesialiserer seg på utleie av designer - og kvalitetsklær til spesielle anledninger. Selskapet leier ut klær både gjennom abonnement og engangsleie. 

– Jeg er glad for at det vi har bygget opp fortsetter å komme til nytte og ønsker dem lykke til. Klesleie har kommet for å bli, og vi trenger mange gode krefter som kan bidra til å redusere overforbruket, sier Sigrun Syverud, medgründer og tidligere styreleder i Vibrent/Fjong, 

Det er ikke sikkert hva som ligger av verdi i konkursboet for Reli. Vibrent har primært leid ut hverdagsklær gjennom abonnement, mens Reli har spesialisert seg på designklær. 

Shifter har vært i kontakt med Reli, men de ønsker ikke å uttale seg om oppkjøpet. De opplyser om at tidligere kunder i Vibrent har fått nødvendig informasjon per epost om tilbud om henting av eiendeler - og ønsker ikke å uttale seg om dette i media. 

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.