plattform

Interiørplattform landet DNB-avtale

– Vil gi Arkivet en mer effektiv distribusjon, sier gründeren.

Arkivet-gründerne Martina Asplund og Kaja Grinde Skovrup, sammen med interiørarkitekt Ida Lundqvist (til venstre).
Publisert Sist oppdatert

Arkivet har inngått et samarbeid med DNB Eiendom, og markedsplassen for interiørdesign blir nå en av leverandørene til DNB Eiendoms boligselgere- og kjøpere, i tillegg til boligkjøpere av nybygg i DNB Eiendom sin kundeportal, melder selskapet.

– En stor andel av Arkivet sine kunder har kjøpt ny bolig og ønsker å tilpasse denne etter sine behov og estetiske preferanser, sier Arkivet-gründer Martina Asplund.

– Vi ser også at boligselgere som skal selge boligen om seks måneder, og som skal pusse opp innen salg, har mye å vinne på å få gode råd og en oppussingsplan for å øke boligverdien sin og gjøre den mer attraktiv for markedet, legger hun til.

Arkivet fikk i fjor høst Iterate på eiersiden.

– Mer effektiv distribusjon

Asplund viser til at DNB Eiendom har en enorm distribusjonskraft.

– Derfor er dette samarbeidet veldig spennende, siden interiørarkitekttjenester er aktuelt for begge parter i en transaksjon, sier hun.

Det er ifølge Asplund en kommersiell del i avtalen der Arkivet betaler en andel til Meglerfront og DNB for distribusjon.

– Arkivet leverer også heldigitale tjenesteleveranser og vil kunne tilby tjenester over hele Norge. Det vil gi Arkivet en mer effektiv distribusjon til en relevant kundegruppe og bidra effektivt til vekst, samtidig som DNB Eiendom sine kunder får økt boligverdi.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Ja, takk!