FINTECH

Huddlestock-sjefen går av 

Leif Arnold Thomas tar over for John E. Skajem i fintech-selskapet.

F.v. den nye toppsjefen Leif Arnold Thomas tar over for John E. Skajem i Huddlestock.
Publisert

Før jul fortalte toppsjef i Huddlestock Fintech, John E. Skajem, at selskapets forvandling til en «investment as a service»-virksomhet nesten var i mål, i stor grad takket være fem oppkjøp på tre år.

Med på intervjuet var lederen for et av de oppkjøpte selskapene, Dtech, som da var blitt sjef for forretningsutvikling i Huddlestock: Leif Arnold Thomas.

Nå rykker han helt til topps, mens Skajem går av etter nesten fire år ved roret. Det bekrefter selskapet i en børsmelding. Lederskiftet trer i kraft fra 1. februar.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Skajem forblir i selskapet, i rollen som leder for investorrelasjoner og forretningsutvikling.

I løpet av Skajems tid som toppsjef, har Huddlestock vært gjennom flere faser og vokst fra en liten oppstartsbedrift til et børsnotert selskap med virksomhet i fem land.

– Jeg er stolt av det Huddlestock-teamet har oppnådd de siste 4 årene. Det har vært lange dager og hardt arbeid, men når jeg ser hva vi har skapt i dag, har alt vært verdt det. Med Huddlestock som nå går inn i sin neste fase, støtter jeg sterkt beslutningen om å utnevne Leif Arnold Thomas som ny administrerende direktør. Jeg gleder meg også til å fortsette i selskapet og fokusere på mine innsatsområder mer målrettet, uttaler Skajem i meldingen.