Styrearbeid

Her er Tibbers nye styreleder med bakgrunn fra Wetransfer og Amazon

Tar over etter Monika Inde Zsak. 

Styreleder i Tibber, Gordon Willoughby.
Publisert Sist oppdatert

Gordon Willoughby (UK) er ny styreleder i Tibber. Han har lang erfaring med ekspansjon av internasjonale selskaper og vil bli en viktig brikke i Tibbers satsing i Europa. 

Det går frem av en pressemelding fra selskapet.

Før Willoughby tok over vervet i Tibber var han administrerende direktør i Wetransfer, en rolle han hadde i fem år, samtidig som han var styreleder i KPMGs stordata- og analysevirksomhet i Nederland. Tidligere har han spilt en rolle i Amazons internasjonaliseringsarbeid. 

Nå sikter Willoughby mot gjentakelse av suksessen utenfor Norge. 

– Jeg er veldig glad for å bli en del av styret i et selskap som er på en så spennende vekstreise. Tibber er et disruptivt selskap i en veldig stor bransje og vil spille en viktig rolle i å støtte overgangen til fornybar energi og avkarbonisering av forbrukeres energiforbruk, sier Willoughby. 

Tibbers vekst utenfor Norge har vært betydelig siden 2022, og i dag befinner 60 prosent av selskapets kunder seg i Sverige, Tyskland og Nederland. 

Satser på internasjonal ekspansjon

– Tibber har en unik mulighet til å bli en betydelig aktør i det europeiske energimarkedet, og min jobb vil være å sikre at vi leverer bærekraftig vekst samtidig som vi holder oss tro mot vår misjon og våre verdier, fortsetter Willoughby. 

Veksten Tibber har skapt i nye markeder har gitt selskapet en sterk base å bygge internasjonal ekspansjon på. 

– Gordons erfaring med å lede internasjonale selskaper vil bli veldig viktig når vi styrker vår posisjon i viktige markeder utenfor Norge. Det ligger et stort potensial i å skalere virksomheten og vi er veldige fornøyde med å ha fått en så dyktig leder med på laget for å støtte meg og styret i den viktige fasen Tibber er i, sier Edgeir Aksnes, medgründer og direktør i Tibber. 

Willoughby tar over vervet som styreleder etter Monika Inde Zsak, som fortsetter som styremedlem i Tibber. 

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.