karriere

Gründeren overlater styringen av Marketer: Beholder rolle i morselskap 

Kaisa Eidet tar over som leder i Marketer Technologies.

Publisert Sist oppdatert

Gründer i Marketer Technologies, Amir Folkestad Habhab, går av som administrerende direktør i selskapet han har bygget opp siden 2016.

Marketer tilbyr markedsføringsløsninger for eiendomsbransjen.

I en oppdatering i sosiale medier skriver Habhab at det har vært læreriktig og spennende å ta Marketer til en omsetning på 250 millioner kroner.

– I en tid hvor bransjekonsolidering i proptech er høyaktuelt, ønsker jeg å vie enda mer tid til dette, ved å frigjøre kapasitet til å arbeide med fusjoner og oppkjøp, skriver han.

Til Shifter har Habhab signalisert at planen fremover er å posisjonere Marketer for flere oppkjøp, blant annet i Europa. 

Habhab forsvinner ikke ut av selskapet, men tar over rollen som leder i morselskapet, som også vil sitte på eierskapet i Plot.ai, Journey Technologies, EVE Visual Technologies, Easy 3D og vY Communication.

Rekrutterer internt

Ny toppsjef i selskapet blir Kaisa Eidet som har vært med selskapet siden 2021.

Den tidligere NTNUeren har blant annet bakgrunn som salgssjef og driftsdirektør (Chief operating officer, COO).

–  Kaisa er valgt etter en omfattende rekrutteringsprosess med mange svært kvalifiserte kandidater. Med de imponerende salgs- og lederegenskapene hun har utvist som COO i Marketer de siste årene, samt en sterk produktvisjon, er både jeg og styret overbevist om at Kaisa er den ideelle etterfølgeren for å fortsette vår vekst. Hennes evne til å bygge tillit internt og med våre kunder, gir også gode utsikter for fremtiden. Sammen vil vi forhåpentligvis få til mye, skriver Habhab.

I et intervju med Estate Nyheter går det frem at selskapet, som har hatt betydelige tap de siste årene, nærmer seg lønnsomhet. 

– Etter dedikert innsats og kontinuerlige forbedringer gjennom hele året oppnådde selskapet for første gang lønnsom drift for 4. kvartal samlet, sier Folkestad Habhab til nettstedet.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.