Gründer og daglig leder i Entirebody, Sander Andersen.
Gründer og daglig leder i Entirebody, Sander Andersen.

EntireBody satser på ny forretningsmodell: Landet storavtale verdt flere millioner kroner

Gründer og daglig leder Sander Andersen ønsker nå også å vokse den digitale trening- og kostholdsbedriften i utlandet.

Publisert

Entirebody har har hatt suksess med å tilby en skreddersydd heldigital løsning for kosthold- og treningsveiledning.

Brukere betaler en fast månedspris på mellom 999 og 2.199kroner. Da får man en personlig trener og kostholdsveileder-«coach» som hjelper brukeren med å endre livsstil.

Selskapet har 1000 betalende brukere. For å skalere veksten, satser de nå på bedriftsmarkedet.

Gründer og daglig leder Sander Andersen mener det er stort potensiale for Eniterbody for bedrifter. Forebyggende helse innad i bedrifter, mener han ikke har vært prioritert.

– I dag følger man lovverket og hjelper de som rett og slett er syke. Men det finnes svært lite preventive tiltak. Vi har glemt kroppen og hvor viktig den er for å gjøre en god jobb. Dette gir et stort produktivitetstap for bedriftene.

Tosifret millionbeløp i ARR

Nå har Entirebody inngått en avtale for utvikling av en forebyggende helsetjeneste for Avonova, Nordens største bedriftshelsetjeneste, sine over 10.000 SMB-kunder i Norge og Sverige.

Avtalen gjør at Entirebodyi får betalt per bruker. Leveransen er integrert i Avonova Assist-pakken, som vil si at alle kunder av Avonova får tilgang.

Andersen sier at et vellykket prosjekt potensielt vil være en avtale som kan generere nærmere et tosifret millionbeløp i ARR.

– Avtalen vi gi muligheter til oppsalg til vårt en til en personlig trening og kosthold veilednings produkt som vil åpne dører til et nytt og større marked vi ikke har vært i før, sier han.

Utlandet og AI

Entirebody har satset i Storbritannia med blandet hell. Andersen forteller at de ser mot flere markeder.

– Vi er allerede i dialog med flere B2B-aktører i Europa, som er interessert i tilsvarende produkt som vi leverer til Avonova, sier han.

Shifter skrev i desember 2020 at Entirebody hadde fått 3,5 millioner kroner fra Innovasjon Norge for å utvikle en kunstig intelligens for trening- og kostholdsveiledning.

– AI-prosjektet begynner virkelig å ta form. Vi har nå en MVP som vi tester internt og som planlagt vil vi ha produktet i markedet mot slutten av 2022, sier Andersen.

Powered by Labrador CMS