Fintech-selskapet Eedenbull og sjefen Nicki Bull Bisgaard åpner kontor i USA og henter inn Melissa Buono som sjef

EedenBull åpner i USA og henter sjef fra selskapet bak The Economist

Fintech-selskapet Eedenbull fremskynder USA-satsingen og åpner kontor i New York. Pandemien har ført til økt nysgjerrighet på selskapet.

Publisert

– At vi nå etablerer kontor i USA skyldes at vi opplever at store deler av bedriftsmarkedet - B2B-markedet - er særlig hardt rammet av koronaepidemien. Amerikanere sitter hjemme og får ikke skrevet ut sjekker som vanlig. Her ligger et stort potensial for våre betalingsløsninger, sier daglig leder i Eedenbull, Nicki Bull Bisgaard, i en pressemelding.

Kontoret i New York åpnet denne uken og skal ledes av Melissa Buono, som kommer fra stillingen som Senior Vice President og ansvarlig for internasjonale kommersielle betalinger i The Economist Group, selskapet bak magasinet med samme navn.

– Vi er inne i en unntaksperiode som vil vare en god stund. Det er viktig å ikke vente på at situasjonen skal normalisere seg, men isteden lete etter nye måter å betjene markeder som har stagnert, sier Bisgaard.

Det er den andre internasjonale nyheten selskapet presenterer i 2021. For et par uker siden ble det kjent at selskapet hadde fått sin første, store, utenlandske kontrakt.

Da ble en femårig avtale verdt cirka 60 millioner kroner undertegnet med National Australia Bank (NAB). NAB er blant verdens 50 største banker og den ledende banken for bedrifter i Australia. Over 600.000 av deres bedriftskunder får nå tilbud om Q Business, Eedenbulls betalings- og administrasjonsløsning for små og mellomstore bedrifter.

Nå sikter selskapet inn seg på å få amerikanske banker på kundelisten også.

– Jeg tror de amerikanske bankene vi hittil har vært i dialog med liker EedenBull fordi vi er et litt annerledes fintech-selskap. Vi liker å si vi er like deler ‘fin’ og ‘tech’, med andre ord erfarne innen bank og betaling og med et svært talentfullt utviklingsteam, sier Bisgaard.