fintech

Da Seb Haugetos danske fintech-startup hentet penger, ble prisen en av Nordens høyeste for tidligfase i år

Danske Dealflow hjelper bedrifter med betalinger og skal utvikle en finansiell assistent.

Gründerteamet i Dealflow Siddharth Mudgal og Seb Haugeto.
Gründerteamet i Dealflow Siddharth Mudgal og Seb Haugeto.
Publisert

Den danske fintech-startupen Dealflow (som ikke må forveksles med den norske folkeinvest-aktøren Dealflow), med den norske gründeren Seb Haugeto, har sikret 700.000 dollar fra internasjonale investorer. 

Verdsettelsen av selskapet, på rundt 75 millioner danske kroner, skal være en av de høyeste for presåkorn-runder innen fintech i Norden i år. 

En sammenstilling som Sifted har gjort, viser at gjennomsnittlig verdsettelse for pre-såkornrunder i Europa i år ligger på 6,95 millioner euro.

Målet bak Dealflow er å automatisere B2B-fakturering for nettbedrifter og til slutt bli en autonom finansiell assistent.

Milliard-gründer kommer inn som investor

Som deltakere i investeringsrunden finner vi medgründeren av milliardselskapet ESL Gaming, Ralf Reitchert, talentinvestor EWOR ledet av Daniel Dippold, venturekapitalfondet Atlantis Ventures, og en gruppe forretningsengler, inkludert medgründeren av GamerPay, Martin Lykke Suhr.

– Jeg fokuserer på å investere i gründere med eksepsjonelle kvaliteter. Jeg tror sterkt at Seb og teamet har de nødvendige kvalitetene for å etablere et disruptivt, globalt relevant fintech-foretak, sier investor Daniel Dippold om EWORs investering i Dealflow.

Dealflow oppgir å være den første faktureringsplattformen i verden som lar nettbedrifter gjøre gratis overføringer på tvers av landegrenser og håndtere kontantstrøm med øyeblikkelige utbetalinger – i samme løsning. Plattformen integrerer også direkte med regnskapssystemet for avstemming og kan automatisere betalingsflyter som abonnementer.

Potensiell gamechanger

Dealflow har nylig inngått partnerskap med ScaleUp Finance for å bli deres fakturerings- og betalingsleverandør. 

Alexander Wullf, gründer og administrerende direktør, er begeistret for partnerskapet:

– Jeg så Dealflows potensial i det første møtet med Seb. I full skala kan produktet deres kan være en gamechanger for oss. Det er et alternativ til eldre systemer som Stripe, med noen svært interessante funksjoner for styring av betalinger. De er definitivt på en spennende reise.

Seb Haugeto skal videreutvikle Deaflow til en autonom finansiell assistent.

 – Målet er å utvikle en «digital ansatt» basert på kunstig intelligens som kan bistå gründere, økonomisjefer og selskaper som ScaleUp Finance med enhver tenkelig finansiell oppgave fra dag én. På denne måten kan de fokusere mer på å bygge gode bedrifter i stedet for å utføre manuelt arbeid.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Powered by Labrador CMS