nytt om navn

Bytter ut sjefene i Wheel.me med SaaS-spesialister

Pål M. Rødseth er utnevnt som administrerende direktør (CEO) og Svein Arne Andreassen som ny finansdirektør (CFO).

Svein Arne Andreassen blir finansdirektør og Pål M. Rødseth blir CEO i Wheel.me.
Publisert

Rødseth begynte i wheel.me tidligere i år som driftsdirektør (COO) og viseadministrerende direktør, og trådte inn i rollen som CEO i mai. 

Begge kommer fra SaaS-selskapet Asolvi, hvor de hadde lignende roller og tilbrakte fire år sammen.

Rødseth er også en gammel venn Runway-sjef Tor Bækkelund. I denne 14 år gamle artikkelen fra Romsdals Budstikke forteller kameratene om hvordan det er å jobbe i «med forretninger» i hovedstaden og hvor mye de savner toppturer i «den egentlige hjembyen» Molde.

Det ser likevel ut til at de ble i Oslo, begge to.  

– Jeg er begeistret for å ta på meg rollen som wheel.me's nye CEO mens vi ser mot å skalere virksomheten, og like begeistret for å igjen ha Svein som min «wingman» på finans, kommenterer Pål M. Rødseth i en pressemelding. 

Han er også engleinvestor gjennom selskapet Oxymoron hvor han holder andeler blant annet i Beefutures, Aprila Bank og Viking Venture-fond.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Wheel.me skal skalere

– Det er flott å ha både Pål og Svein som trer inn i sine nye roller, kommenterer Walter Qvam, wheel.me's styreleder. – Når wheel.me nå skalerer opp for å møte forventningene til krevende kunder over hele verden, er det betryggende å ha to nye senior medlemmer av toppledelsen med dokumentert erfaring fra å skalere et globalt teknologiselskap.

Både Stefan Holländer og Per Ivar Vik, tidligere CEO og CFO, vil bistå i overgangsperioden de kommende månedene for å sikre en smidig overgang. 

Holländer tok over som CEO oktober 2022. 

– Jeg vil uttrykke vår oppriktige takknemlighet til både Stefan og Per Ivar for deres bidrag til wheel.me. De etterlater begge et mye sterkere wheel.me enn da de ankom, uttaler styreleder Qvam.