bil

Bilpleie-gründerne skal hjelpe privatbil-utleiere med høstfiksen

Noddi går sammen med Getaround.

August Grønli fra Getaround og Odin Alveng, operasjonssjef i Noddi.
Publisert

Shifter har tidligere omtalt hvordan Oda-avhopperen Odin Alveng og  Tom-Arne Danielsen vil gjøre det lettere å ha bil, med sin tjeneste for å tilby vask og dekkskift «hjemme». 

– Vi flytter så mange tjenester som mulig dit bilen din står parkert, slik at du minimerer unødvendig reisetid og får mer tid til de viktige tingene i livet, sier Odin Alveng, operasjonssjef i Noddi.

Når vi nå går inn i høyssesongen for å gjøre bilen klar til vinterlige forhold, inngår nå oppstartsselskapet en avtale med Getaround, den internasjonale privatbilutleie-giganten som i sin tid kjøpte opp Nabobil. 

Noddi utfører dekkskift der du bor, og tar samtidig med seg dekkene til fjernlagring på dekkhotell for deg som ikke har plass i boden. Utleierne skal ifølge pressemeldingen få en ekstra god pris på Noddis tjenester.

August Grønli i Getaround forteller at bildelingstjenesten ser verdien av å samarbeide med aktører som Noddi som kan hjelpe utleiere på plattformen med et enklere og rimeligere bilhold.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

– Denne type tjenester vil bli mer populære i tiden fremover og vi ønsker å sørge for at våre utleiere kan dra nytte av stordriftsfordeler, sier Grønli.