Analytics

Alliance investerer i svensk analyseplattform

Selskapet henter 13 millioner. Norske Alliance Venture leder runden.

Gründere i Steep Johan Baltzar og Nino Höglund
Publisert

Steep har bygget et analyseverktøy som skal være enkelt og intuitivt å bruke, hvor brukerne kan koble på sine datakilder, deretter lage tilpassede dashboards, sette opp egne KPI-er etc, samt samarbeide og kommentere spesifikke trender i realtid.

Målet er å fjerne flaskehalsen for å bygge datadrevne selskaper.

Selskapet holder til i Stockholm og ble etablert av Johan Baltzar og Nino Höglund, som begge har ganske omfattende startup-erfaring fra suksessfulle svenske selskaper.

Dette har fått det norske investeringsselskapet Alliance, samt finske Inventure til å bla frem om lag 10, 4 millioner kroner, eller 1 million euro.

Totalt henter selskapet 13 millioner kroner fra blant annet The Nordic Web Ventures, Antler, Spotifys alumninettverk Greens, samt en rekke engleinvestorer.

--Johan og Ninos (gründerne) kombinasjon av analytics-ekspertise, designferdigheter og startuperfaring fra Kry, Spotify og iZettle, gjør dem til den perfekte duoen for å bygge neste generasjons «business intelligence»-produkter. Alliance er glade for å støtte dem i å bygge Steep, sier investeringspartner Henrik Torstensson i Alliance i en pressemelding.

Prisingen på selskapet oppgis ikke.

Nyheter og innsikt rett i epostboksen

Motta høydepunktene fra Shifters redaksjon direkte i innboksen din.

Hvilken bransje jobber du i?*