Visma inngår kort-samarbeid med Adyen

Publisert

Den globale betalingsplattformen Adyen annonserer i dag at deres helhetsløsning for kortutstedelse vil bli tatt i bruk av det norske programvareselskapet Visma.

Adyen gir virksomheter muligheten til å lage virtuelle eller fysiske kort for en rekke bruksområder – fra å kunne betale leverandører raskt, til å gi ansatte en brukervennlig håndtering av utgiftene.

Med Adyens kortutstedelsesløsning vil Visma kunne tilby sine kunder betalingskort som er tilpasset hvordan virksomheten deres er strukturert, skriver selskapet i en pressemelding. Dette skal strømlinjeforme og minimere tiden brukt på kostnadsrapportering, og gi større transparens og kontroll over kontantstrømmen.

Visma har hovedkontor i Oslo og består av 200 programvareselskaper i 20 forskjellige land. ProActive, som tilbyr skytjenester for kostnadsstyring, vil være det første selskapet i Visma-konsernet som implementerer kortutstedelse med Adyen. I løpet av den første implementeringsfasen vil ProActive rulle ut tusenvis av kort for å gi kundene økt innsikt i ansattes utgifter.

– Vi er glade for å kunne bygge videre på vårt forhold til Visma når de nå implementerer vår kortutstedelsesløsning. Dette er et annet godt eksempel på hvordan Adyens kortutstedelse brukes til å forbedre våre kunders forretningstilbud, sier Tobias Lindh, Norden- og Baltikumsjef i Adyen.