RESULTAT

Anjali Bathnagar, daglig leder og gründer i Tørn

Tørn la til 10 millioner kroner på både topp- og bunnlinjen

Markedsplassen planlegger å hente ytterligere kapital, etter runden på 40 millioner kroner i fjor.

Publisert

Tørn tar sikte på å bli et slags Finn.no for byggebransjen - en markedsplass for salg av overskuddsvarer innen bygg. Oppstartsselskapet ble gründet i 2016 av Anjali Bhatnagar.

Tidligere i år rapporterte selskapet at det omsatte for 31 millioner kroner i 2022. Nå er årsregnskapet klart, og det viser at inntektene var noe lavere - 28,68 millioner kroner.

Det er likevel en økning på 53 prosent sammenlignet med 18,77 millioner kroner i 2021, og gründer Bhatnagar meldte tidligere i år at de styrte mot en tredobling i år.

Til tross for økningen i omsetning, rapporterte Tørn et driftsresultat på -21,89 millioner kroner i 2022, en forverring fra -10,30 millioner kroner året før.

I fjor sikret selskapet seg 40 millioner kroner i investorkapital, deriblant fra Orkla Ventures. I årsregnskapet går det frem at Tørn planlegger å hente ytterligere kapital i år.

Styreleder Tore Engebretsens familieeide investeringsselskap, Passesta, og gründer Bhatnagars holdingselskap, Ab-kis, er de største eierne med en eierandel på 35 prosent hver. Schibsted eier også litt over 20 prosent av aksjene.

For ordens skyld: Schibsted har eierinteresser i både Tørn og Shifter.

Denne saken er generert av ChatGPT og desket av en Shifter-journalist.