investeringsfond

Ann-Kristin Pfründer er Norselabs nye Investment Partner.

Tidligere Too Good To Go-sjef Ann-Kristin Pfründer går til Norselab

Ann-Kristin Pfründer blir ny Investment Partner og skal jobbe med det nylanserte vekstfondet Meaningful Equity II.

Publisert Sist oppdatert

Ann-Kristin Pfründer kommer fra rollen som Country Manager i matsvinn-appen Too Goog To Go.

Ifølge en pressemelding fra selskapet tilfører ansettelsen Norselab spisskompetanse på verdiskapning i vekstselskaper, og med erfaring fra gründerverdenens førstelinje blir Pfründer en verdifull ressurs for Norselabs selskaper.

Pfründer er en erfaren forretningsutvikler og gründer med lidenskap for innovasjon, bærekraft og ny teknologi, og har rykte på seg for å bidra med mye verdi i selskapene hun er involvert i, skriver Norselab i en pressemelding.

I tillegg har hun et stort nettverk innen matbransjen både i Norge og internasjonalt, og er en erfaren foredragsholder innen matsvinn, sirkularitet og grønn vekst.

Les også: Capricorn kjøper 20 prosent av Norselab

Før hun startet i Norselab tok Ann-Kristin Pfründer Too Good To Go i Norge, en plattform for salg av overskuddsmat, fra å være en liten startup til en mellomstor norsk bedrift. Hun ledet selskapet til seksdoblet topplinjevekst, tredoblet teamet og utvidet tjenesten kommersielt.

– Jeg søkte ppmeg til Norselab på grunn av den fremoverlente tilnærmingen deres til bærekraftsinvesteringer. Jeg er fornøyd med å bli en del av et selskap som drives av å gjøre gode ting. Jeg gleder meg til å hjelpe selskaper med positiv påvirkning å skyte fart, sier Pfründer.

Med Ann-Kristins erfaring med å skalere hurtigvoksende selskaper får Norselab verdifull ekspertise innen bærekraftige matsystemer - en av bærebjelkene for investeringsmandatet vårt i Meaningful Equity II, forteller Yngve Tvedt, Chief Investment Officer i Norselab.

– Med Ann-Kristin på investeringsteamet styrker vi verdiskapningskapasiteten vår betraktelig, sier han i en pressemelding.