netthandel

Samarbeid: (f. v.) Jeanette Dyhre Kvisvik og Elisabeth Stenersen.

Teamer opp for å levere julegavene rett på døra

Leveringstjenesten Wolt og nettbutikken Villoid ønsker å tilby lynrask julegavehandel gjennom nytt samarbeid.

Publisert

Leveringstjenesten Wolt har inngått et strategisk partnerskap med nettbutikken Villoid. 

Det kunngjør selskapet i en fersk pressemelding. 

Partnerskapet innebærer at man kan bestille Villoids produkter i Wolt-appen. Hensikten i første omgang er blant annet å gjøre gavehandelen smidigere nå i dagnene før jul. 

Villoid ble startet av gründer Jeanette Dyhre Kvisvik i 2018, og er en nettbutikk der man kan handle klær og annet tilbehør.

For kundene i Oslo-området vil partnerskapet mellom de to kunne innebære at de kan få levert Villoid-varer på døra en halvtime etter bestilling, i følge pressemeldingen.

– Tenk om du har kjolekrise eller julegavekrise: Nå kan du bestille et plagg og få levert pakken med Wolt på bare 30 minutter. Det er julegave til alle som stresser eller glemmer i julestria, sier Jeanette Dyhre Kvisvik, gründer og daglig leder i Villoid.

Wolt-sjefen Elisabeth Stenersen forteller at de lenge har ønsket å tilby Villoid sine produkter i appen og at hun er svært fornøyd med å få til samarbeidet nå:

– Vi har lenge ønsket oss en partner av Villoids kaliber, som et viktig supplement til vår visjon om å kunne tilby «et shoppingsenter i lomma».  Vi forstår verdien av kvalitet og service i denne bransjen, og vi ser frem til å bringe enestående produkter rett til døren til våre felles kunder, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge.

Wolt er fra før trolig kanskje mest kjent for å være en leveringstjeneste av mat og drikke, men utvider stadig sortimentet med varer fra for eksempel ARK, Jernia og Kondomeriet.

I første omgang er det de aller mest populære julegavene og kjolene fra Villoid som blir tilgjengelig på Wolt. I desember er det altså fokus på julegaver som smykker, vesker, luer og skibriller. I tillegg blir noen av Villoids mest populære festplagg også mulig å bestille.