Zaptech

Leder i Zaptec, Peter Bardenfleth Hansen

Stavanger Aftenblad: Tidligere toppsjef i Zaptec snakker ut om Easee-uttalelsene

Seks uker etter at han gikk på dagen forteller Peter Bardenfleth om hvorfor. 

Publisert Sist oppdatert

–  Min danske ærlighet blir kanskje litt for mye av og til, sier Peter Bardenfleth-Hansen, tidligere toppsjef i Zaptec til Stavanger Aftenblad seks uker etter han gikk av på dagen. 

Bardenfleth-Hansen er kjent for å være svært frittalende og har blant annet kommet med en rekke uttalelser om Easee tidligere. 

Også i den nye saken i Stavanger Aftenblad snakker han om Easee-uttalelsene: 

– Easee er litt tilbake på banen nå, men siste ord er ikke sagt og siste kapittel er ikke skrevet i den saken der. Husk at svenskene ikke har avsagt sin dom ennå. Det er fortsatt uvisst om salgsforbudet blir opphevet og hva Förvaltningsrätten i Karlstad komme fram til med de over 100.000 laderne som er montert i Sverige. Dersom konklusjonen blir at disse må utbedres eller skiftes ut, så snakker vi på ren regning på én milliard kroner. Hvor skal Easee hente disse pengene fra, sier han til Aftenbladet.

Easee har kontret flere av hans uttalelser, men også internt i Zaptec skal det ha det vært delte meninger om Bardenfleth-Hansens uttalelser. 

«Akkurat de uttalelsene får stå for Peters regning. Vi skal fokusere på oss selv, og ikke snakke i det offentlige rom om konkurrenter. Men generelt vil jeg si at Peter har vært en fin ambassadør for Zaptec. Han er utadvendt og karismatisk», sa styreleder Stig H. Christiansen til Aftenbladet da Bardenfleth-Hansen gikk. 

Bardenfleth-Hansen forklarer imidlertid at det ikke er noe vondt blod mellom han og Christiansen, og at det uansett ikke er grunnen til at han gikk på dagen.

Han trekker blant annet frem pendleravstanden mellom Danmark og Stavanger som medvirkende årsak.