PROPTECH

F.v. Frode Gyland (eiendomsdirektør Herfo), Sjur Christian Monsen (CMO/Markedsdirektør Smedvig Eiendom), Atle Olsen (CEO Lifeatwork), Ådne Grødem (administrerende direktør Herfo).

Sikret 25 millioner kroner til digital plattform for tjenester i bygg

Herfo kjøper seg inn i Proptech-selskapet Lifeatwork.

Publisert Sist oppdatert

Siden Lifeatwork ble skilt ut av det Smedvig-eide innovasjonsselskapet Veni, har proptech-startupen utviklet en digital plattform som samler ulike tjenester knyttet til et bygg, det være seg drift og forvaltning for gårdeiere eller nøkler for beboere.

Brukerne av bygget behøver dermed ikke å forholde seg til en rekke forskjellige portaler og applikasjoner, lyder innsalget.

Det var overbevisende nok til at investeringsselskapet Herfo nå skyter inn 25 millioner kroner for en eierandel på 20 prosent. Dermed får Lifeatwork nå en prislapp på 125 millioner kroner.

– Vår satsning på Lifeatwork er i tråd med Herfo sin strategi om å investere i innovative teknologiselskaper som skaper fremtidens arbeidsplasser, sier administrerende direktør i Herfo, Ådne Grødem.

Fremover skal Herfor ta i bruk løsningen i sine egne bygg, forteller han.

På kundesiden har Lifeatwork blant annet samarbeid med Sparebank 1 Forsikring, 2020park, Frydenbø, Smedvig, Innovasjonspark Stavanger, VIA-bygget i Vika, og Clemens.

Selskapet er i sterk vekst, og har per i dag syv faste ansatte og åtte innleide med kontorer i Oslo og Stavanger.

– Vi ønsker å levere optimalisert kundeverdi til gårdeier. Ved bruk av vår plattform kan gårdeiere bli enda mer attraktive og konkurransedyktige for sine leietakere, med muligheter for å tilpasse tjenester og følge leietakere opp på en mye bedre måte enn gjennom bruk av mer tradisjonelle løsninger, sier daglig leder i Lifeatwork, Atle Olsen.