MOBILITY

Administrerende direktør Jan Tore Endresen i Sharebike.

Sharebike inngår samarbeid med Bertel O. Steen-selskap

Otto og ShareBike skal samarbeide om å tilby kunder både bil- og sykkeldeling samtidig.

Publisert

Mobilitetsselskapene Otto Mobility og ShareBike AS har inngått en samarbeidsavtale. Nå vil kundene deres få tilgang til både bildeling og sykkeldeling gjennom begge selskapene.

Otto er en bildelingstjeneste fra Bertel O. Steen som driver med bildeling, biladministrasjon og flåteforvaltning for bedrifter og offentlige virksomheter.

Tidligere i vår bestemte Otto seg for å avvikle sin sykkeldeletjeneste og heller samarbeide med noen som allerede kjente feltet godt. Valget falt på norske Sharekike, som har utviklet verdens første automatiske sykkelutleiesystem.

– Stadig flere kunder etterspør et mangfold av bærekraftig mobilitet, og i samarbeid med Sharebike kan vi tilby et større spekter innenfor fremtidsrettede mobilitetsløsninger, sier Martin Vik, daglig leder i Otto.

Sharebike ble startet som en spin-off fra Clear Channel, men i dag er det en komplett leverandør av bilfri mobilitet i byer verden over. De samarbeider med teknologileverandører for å utvikle nye delingsløsninger, som for eksempel induktiv ladeteknologi for elsykler.

– Sharebike vil satse mer på borettslag, private selskaper og mindre destinasjoner fremover. Samarbeidet med Otto vil passe godt inn i dette markedet, sier Jan Tore Endresen, administrerende direktør og gründer i Sharebike AS.