ansettelse

Gründer og daglig leder i Otovo, Andreas Thorsheim

Otovo ansetter toppsjef fra Adevinta

Pål Hauff Hvattum blir ny SVP for Global Markets i solcelle plattformen Otovo. Han kommer fra lignende rolle i Adevinta og skal jobbe for Otovo med base i Spania.

Publisert Sist oppdatert

– Rolv Erik (Ryssdal, CEO i Adevinta) har gratulert meg og Otovo med ansettelsen. Han sa «den fasen dere er inne i nå, det er det som er gøy», sier gründer og daglig leder i Otovo, Andreas Thorsheim

Pål Hauff Hvattum forlater Adevinta hvor han var ansvarlig for gruppens portefølje av nettsteder i Mexico, Irland, Ungarn og Hviterussland.

Pål Hauff Hvattum

Hvattum har også vært daglig leder for Adevintas Segundamano-side i Mexico, og tidligere ansvarlig for B2B-salg i Leboncoin.fr og ulike roller i Schibsted, før spinouten til Adevinta.

– Jeg elsket energien og utfordringene ved å være med på å skalere lille Schibsted inn i en ledende internasjonal markedsplass, og i Otovo ser jeg et selskap med alle ingrediensene i en enda større veksthistorie. Denne reisen så for morsom og for viktig ut til å ikke være med av, sier Pål Hauff Hvattum i en pressemelding.

– Jeg lovet meg selv da jeg fylte 40 før jul å lytte mer til magefølelsen og hjerte. Så etter å ha sett på Otovo på avstand i noen år, nådde jeg ut og fortalte dem at dette var noe jeg ville være med på. Dette vil bli moro, legger Hvattum til.