Advokater

Lexolve-gründer Merete Nygaard.

Opprettet foretak i påvente av ny lov – nå er det historie

Lexolve Advokater ble stiftet i 2022 i påvente av ny advokatlov. Før loven har blitt gjennomført, har navn og formålsbeskrivelse blitt endret i Brønnøysundsregisteret. 

Publisert Sist oppdatert

I 2022 ble et nytt foretak ved navn Lexolve Advokater opprettet i påvente av en ny advokatlov. Nå, før loven i det hele tatt har blitt gjennomført, er foretaket allerede historie. 

Det var Advokatwatch som meldte saken først. 

I Brønnøysundsregisteret har navnet på foretaket blitt endret til Greensmith. I følge formålsbeskrivelsen til selskapet

Lexolve Advokater må ikke forveksles med legal-techselskapet Lexolve, som fortsatt eksisterer i samme form som før.

I formålsbeskrivelsen til Lexolve Advokater sto det tidligere: « Selge tjenester og varer innen advokatvirksomhet  – og annet som naturlig sammenfaller med dette –  samt deltakelse i andre selskaper, investeringer og nærliggende virksomhet».

Nå etter at foretaket har fått et nytt navn er beskrivelsen en litt annen: « Mat-og næringsproduksjon. Produksjon av microgreens og urter for salg. Diverse oppdrag og annet som naturlig sammenfaller med dette»

– Vi stifter advokatfirma for å levere et bredere tilbud av tjenester i påvente av at den nye advokatloven skal tre i kraft, forklarte Lexolve-gründer Merete Nygaard om opprettelsen av Lexolve Advokater i 2022.