PSD2

Omikron stopper PSD2-debatt

Fintech Norway flytter arrangementet til februar.

Daniel Isdal Furset, generalsekretær i Fintech Norway måtte avlyse etterspurt debatt.
Publisert

Tirsdag var det duket for debatt på Mesh i Oslo. Representanter for Fintech Norway, Finanstilsynet, Finance Innovation, Virke, PwC og Aera skulle diskutere hvorfor det fortsatt er så få norske fintech-selskaper som har fått PSD2-konsesjon og hva som skal til for å drive butikk i fremtidens finansmarked.

Det satte et mutert virus en effektiv stopper for.

– I utgangspunktet så vi frem til en meget spennende diskusjon rundt høyaktuelle problemstillinger, så det satt langt inne å utsette. Men det er vår innstilling er at selv om det vil være innenfor retningslinjene å gjennomføre arrangementet, er det lite musikalsk slik situasjonen er nå, skriver generalsekretær i Fintech Norway, Daniel Isdal Furset, i en e-post til Shifter, etter å ha måttet avlyse arrangementet med under 24 timer igjen.

Han imidlertid fornøyd med å ha en ny dato på plass.

Den 15. februar håper han at virkningene av omikron-mutanten skal ha gått over så pass at debatten lar seg gjennomføre. Allerede kjøpte billetter vil være gyldige på den nye datoen.

– Vi håper folk har forståelse for hvorfor vi valgte å utsette og gleder seg like mye som vi gjør til februar. Det vil bli en spennende debatt der vi belyser et viktig tema fra flere sider, skriver Furset.