PSD2

Omikron stopper PSD2-debatt

Fintech Norway flytter arrangementet til februar.

Daniel Isdal Furset, generalsekretær i Fintech Norway måtte avlyse etterspurt debatt.
Daniel Isdal Furset, generalsekretær i Fintech Norway måtte avlyse etterspurt debatt.
Publisert

Tirsdag var det duket for debatt på Mesh i Oslo. Representanter for Fintech Norway, Finanstilsynet, Finance Innovation, Virke, PwC og Aera skulle diskutere hvorfor det fortsatt er så få norske fintech-selskaper som har fått PSD2-konsesjon og hva som skal til for å drive butikk i fremtidens finansmarked.

Det satte et mutert virus en effektiv stopper for.

– I utgangspunktet så vi frem til en meget spennende diskusjon rundt høyaktuelle problemstillinger, så det satt langt inne å utsette. Men det er vår innstilling er at selv om det vil være innenfor retningslinjene å gjennomføre arrangementet, er det lite musikalsk slik situasjonen er nå, skriver generalsekretær i Fintech Norway, Daniel Isdal Furset, i en e-post til Shifter, etter å ha måttet avlyse arrangementet med under 24 timer igjen.

Han imidlertid fornøyd med å ha en ny dato på plass.

Den 15. februar håper han at virkningene av omikron-mutanten skal ha gått over så pass at debatten lar seg gjennomføre. Allerede kjøpte billetter vil være gyldige på den nye datoen.

– Vi håper folk har forståelse for hvorfor vi valgte å utsette og gleder seg like mye som vi gjør til februar. Det vil bli en spennende debatt der vi belyser et viktig tema fra flere sider, skriver Furset.

Powered by Labrador CMS