plattform

Gründer i Bookandbuy.Online, Jan-Terje Nordlien

Ny startup lanserer booking- og salgsplattform med globale ambisjoner

Teamet som står bak selskapet med den nye SaaS-løsningen sier at de har avdekket et betydelig behov i markedet for enkel reservasjon og bestilling av tjenester.

Publisert Sist oppdatert

– Vårt mål er at tjenesten skal bli den foretrukne plattformen for kjøp og salg av tjenester, ikke bare i Norge, men også internasjonalt, sier gründer og daglig leder Frode Hansen Nyengen i en pressemelding i forbindelse med at BookandBuy.Online snart går på lufta med sin digitale plattform for tjenesteformidling for SMB-markedet.

Teamet som står bak selskapet med den nye SaaS-løsningen sier at de har avdekket et betydelig behov i markedet for enkel reservasjon og bestilling av tjenester. Nå utvikler selskapet en AI drevet booking og salgsplattform som kan aktiveres av enhver tjenestetilbyder på få minutter.

Selskapet ble etablert i 2021 av Jan-Terje Nordlien, Frode Hansen Nyengen og Tord Störtebecker med bakgrunn fra blant annet Porterbuddy.

Nylig hentet selskapet 3.5 millioner kroner.

Selskapets primære målgruppe er små bedrifter med spesialiserte og personlige tjenester innen for eksempel utleie, opplevelser, rom/lokaler og rådgiving. I Norge utgjør dette markedet 100 000 virksomheter. I verden estimerer gründerne antallet til 35 millioner.