oppkjøp

Gründerne i Marketer Jon Amdahl Martinsen, Thomas Meyer, Amir Folkestad Habhab.
Gründerne i Marketer Jon Amdahl Martinsen, Thomas Meyer, Amir Folkestad Habhab.

Marketer kjøper opp vY og EVE images

Det norske proptech selskapet Marketer Real Estate Technologies kjøper EVE Images and vY Communication, begge ledende aktører innen eiendomsteknologi og digitale boligsalgsløsninger for nybolig.

Publisert Sist oppdatert

Oppkjøpene styrker Marketer sin posisjon som totalleverandør av digitale tjenester for boligutviklere nasjonalt og internasjonalt, noe som vil komme både eksisterende og nye kunder til gode. Oppkjøpet kommer et at Marketer i slutten av februar hentet 50 millioner kroner i en emisjon.

De to selskapene vil med enkelte tilpasninger fortsette som separate enheter internt i Marketer-strukturen, som totalt vil ha rett i underkant av 200 ansatte.

EVE Images rangeres blant de ledende visualiseringsleverandørene i Europa, primært gjennom sine fotorealistiske 3D visualiserings- og animasjonsløsninger for eiendomsutbyggere.

Selskapet har 65 ansatte i Berlin, Budapest og Oslo, og betjener totalt 75 kunder nasjonalt og internasjonalt.

- Kombinasjonen av den unike 3D kompetansen til EVE og Marketers sterke teknologi og software kunnskap utgjør et solid fundament for videre utvikling av skalerbar neste generasjons 3D teknologi. Dette gjelder ikke minst komplette løsninger for boligvelgere, som vi vet at markedet har høye forventninger til. Sammen vil vi representere det absolutte toppsjiktet innen denne spennende utviklingen, kommenterer Chris Vonholm, administrerende direktør i EVE Images i en pressemelding.

Les også: Norsk proptech-rakett sluker AI-startup og vurderer børsnotering

vY Communication er det ledende fullskala kommunikasjonsbyrået for eiendom i Norge, gjennom leveranser av et bredt spekter av markedsførings- og salgsfremmende tjenester rettet mot eiendomsutbyggere. vY har 24 ansatte representert i Oslo og Stavanger, og betjener over 200 kunder i det norske markedet.

- Vi har over noe tid vært i dialog med flere potensielle aktører for strukturelt samarbeid, og når vi nå har funnet den ideelle partneren i Marketer var det aldri noen tvil om at vi også ønsket å være med videre som eiere. Vi er veldig imponert over hva Marketer har fått til på kort tid, sier Fredrik Rommen, daglig leder i vY Communication.

Powered by Labrador CMS