KarriERE

Kron henter to nye sjefer

Guri Berg blir markedsdirektør i spareappen, mens Balder Vestad blir partnerskapsansvarlig.

Kron-sjef Emma Tryti og de to nye sjefene; Guri Berge og Balder Vestad
Publisert Sist oppdatert

Kron-sjef Emma Tryti innleder 2022 med å ha fått på plass ikke én, men to nye sjefer.

Guri Berge blir ny markedsdirektør i selskapet. Det siste året jobbet har hun jobbet som konsulent med strategi og merkevare for store selskaper som NHST og Hurtigruten.

Før det jobbet hun 15 år i Orkla, sist som direktør for markedsføring og innovasjon.

– Jeg hadde lyst til å være med å bygge et spennende sterkt forbrukerorientert selskap og en spennende merkevare med sine beste år foran seg - i morgendagens finansbransje. Jeg begeistres over hvordan Kron omfavner «folk flest» som synes investering er litt komplisert og liker hvordan selskapet tar en tydelig posisjon innenfor bærekraft og jobber for å styrke kvinners investeringsposisjon, sier Berge i en pressemelding, først gjengitt av kampanje.com.

- Guri vil med sin erfaring fra merkevarebygging og kommunikasjon bli en sterk bidragsyter inn i Kron-gjengen. Hun har en energi og personlighet som passer perfekt inn i Kron-kulturen og vi gleder oss til å sammen øke distribusjonskraften, styrke merkevaren og ikke minst skape en god dose samarbeidsmagi, sier Kron-sjef Emma Tryti.

Ved årsskiftet begynte også Balder Vestad som Head of Partnerships. Han har tidligere jobbet for Responsability Investments og DNB.