Kolonial.no og Clas Ohlson inngår samarbeid

Publisert Sist oppdatert

Fra om med i dag kan nordmenn handle produkter fra Clas Ohlson hos Kolonial.no, skriver selskapene i en pressemelding.

– Tilgjengelighet og service er fokusområder for Clas Ohlson. Derfor er samarbeidet med Kolonial.no et viktig strategisk samarbeid for oss som vi gleder oss til, sier Stine Trygg-Hauger, administrerende direktør i Clas Ohlson.

– Vi gleder oss til å sette i gang samarbeidet med Clas Ohlson. Vi deler samme visjon om gjøre hverdagen litt enklere for kundene våre. Deres sortiment gir våre kunder flere muligheter for smart hverdagshandel, og det vil bidra til å styrke kundeopplevelsen, sier Karl Munthe-Kaas, administrerende direktør i Kolonial.no.

I 2017 innledet Clas Ohlson i Sverige samarbeid med MatHem.

– Vi er blitt inspirert av våre svenske kollegaer. Med tanke på at dagligvarer handles med høy frekvens, er dette gode tall. Vi ser at kundenes handlemønster og forventninger endrer seg raskt. For oss er det viktig å være relevante og ikke minst ha tilstedeværelse i de kanalene kundene er. Vi har 90 butikker fra Alta i nord til Mandal i sør hvor kundene kan møte oss ansikt til ansikt å få hjelp og personlig service, men vi ser at raske og fleksible leveranser hjem på døra blir stadig viktigere for flere, sier Trygg-Hauger.

Les også: Kolonial tar jafs av nye markeder: – Tenk større i stedet for å kannibalisere, sier bekymret Dyrekassen-gründer