Krypto

Perioder med fallende priser på kryptovaluta blir gjerne omtalt som Crypto Winter. Her har kunstneren gått for en litt annen variant.

Hver femte må gå fra kryptobørsen Coinbase

Innfører kostnadskutt.

Publisert Sist oppdatert

Coinbase Global Inc., en av verdens største kryptobørser, har annonsert at de vil kutte rundt 20 prosent av sine ansatte og innføre brede kostnadskutt.

Med det fortsetter problemene i kryptoindustrien som startet med økende renter og fallende priser på kryptovaluta, har toppet seg med skandalen i den rivaliserende børsen FTX.

Selskapets administrerende direktør, Brian Armstrong, sa i en bloggpost tirsdag at kryptobørsen vil redusere driftskostnadene med 25 prosent fra forrige kvartal, inkludert å la rundt 950 personer gå.

Det melder Wall Street Journal.

I slutten av september hadde selskapet rundt 4 700 ansatte.

Kryptolångiver Genesis Global Trading Inc. nedbemannet rundt en tredjedel av sine ansatte forrige uke, og kryptobørsen Huobi har nylig sagt at de planlegger å redusere staben med rundt en femtedel.

Coinbase forventer å ha mellom 149 millioner og 163 millioner dollar i totale restruktureringskostnader, med 58 millioner til 68 millioner dollar i utgifter knyttet til avgangene.

Coinbase-aksjen steg 13 prosent tirsdag, etter å ha falt mer enn 80 prosent i 2022.

(Saken er laget med ChatGPT og desket av Shifters redaksjon).