video

Huddly lanserer verdens første AI-styrte multikamerasystem

Lanseringen skjer i Barcelona.

Publisert

Under en messe i Barcelona i dag lanserer Huddly sitt nye kamera Huddly Crew som blir verdens første AI-styrte multikamerasystem.

Multikamerasystemet er utstyrt med en innebygd AI-regissør, som bringer ekspertisen innen TV- og filmproduksjon til videokonferanseindustrien.

– Huddly Crew er en gamechanger for industrien, som utnytter banebrytende teknologi for å forstyrre og gjenopplive markedet. Etter tre år med intens forskning og utvikling, er vi glade for at våre verdsatte partnere og kunder skal oppleve førstehånds hvordan Huddly Crew vil endre fremtiden for hybridsamarbeid, øke produktiviteten og legge til verdi til virksomheten deres, sier Graham Williams, administrerende direktør i Huddly.

Huddly Crew skal ifølge en pressemelding bruke en avansert AI-algoritme som tillater profesjonell produksjon av videomøter i sanntid – «akkurat som å ha ditt eget personlige kamerateam».

Det første settet består av tre Huddly L1-kameraer som sømløst kommuniserer med hverandre som et kamerateam. Disse kameraene fanger opp en rekke visuelle og auditive datapunkter, som AI-direktøren deretter analyserer for å finne det optimale bildet som skal vises i sanntid.

Med intelligens innebygd direkte i kameraene er systemet enkelt å bruke og kompatibelt med alle plattformer. Dens modulære design gir mulighet for uanstrengt tilpasning for å tilpasse seg ulike romtyper og scenarier.

Powered by Labrador CMS