levering

Mari Hordvei Mjåset (t.h.) tar over stafettpinnen for Anne-Stine Talseth og går nå inn som produkteier for Helthjems C2C-tjeneste.

Helthjem styrker satsingen på gjenbruk

Helthjem løfter satsingen på levering mellom folk. Inn kommer ny produkteier og FINN Torget blir en del av løsningen.

Publisert Sist oppdatert

C2C-tjenesten til Helthjem, som er selskapets levering mellom privatpersoner, har gått fra 0 til nesten to millioner sendinger årlig siden oppstarten i 2018.

– Dette er en del av et nytt forbrukermønster. Vi merker et sterkt ønske om å handle mer bærekraftig, sier ansvarlig for konsumenttjenester i Helthjem Anne-Stine Talseth.

Nå fortsetter gjenbruksløftet for Helthjem og inn kommer Mari Hordvei Mjåset som blir ny produkteier. Mjåset kommer fra Redd Barna hvor hun jobbet som seksjonsleder med ansvar for lojaliteten til faste givere.

– Å legge til rette for sirkulærøkonomi og å bidra til det grønne skiftet er en givende oppgave, og jeg gleder meg til å utvikle tjenesten videre, sier Mjåset.

I dag er Helthjem tilgjengelig hos sirkulærpartnere som Tise og Bookis. Nå integreres de også med FINN Torget, som har Norges største bruktmarkedsplass.

– Dette blir veldig bra. Vi vet at folk har lyst til å gjøre mer bærekraftige valg når man handler, og at vi nå blir tilgjengelig på Norges største bruktmarkedsplass er et veldig nødvendig løft, sier Talseth.

Helthjem er Norges største aktør på området, og sendte i fjor 1,85 millioner pakker mellom privatpersoner. Det er liten tvil om hva denne tjenesten brukes til:

– Vi kjørte en undersøkelse sammen med kundene våre, som viste at 90 prosent bruker tjenesten til å kjøpe og selge brukt, sier Talseth.

Helthjem kan motta og sende pakker over hele landet, hele uken, fra egen dørmatte og postkasse.