Karriere

Går fra Aars – overtar CFO-rollen i Møller Mobility Group 

Mehrdad Amini overtar som økonomidirektør for Møller etter at anna Nord Bjercke kunngjorde avgang tidligere i sommer. 

Publisert Sist oppdatert

Møller-familien eier både Møller Mobility Group og Aars som er et investeringsselskap, som blant annet har investert i startups. 

Nå flytter de altså investeringsdirektøren i Aars Mehrdad Amini over som CFO i flaggskipet. Han overtar etter at Anna Nord Bjercke kunngjorde sin avgang tidligere denne sommeren. 

Amini er fra før styremedlem i Møller Mobility Group og har i høst har fungert som interimleder med ansvar for Møller Mobility Services, samt hatt ansvar for strategi- og forretningsutvikling i Møller Mobility Group. 

Amini har vært i Aars siden 2020, og har tidligere jobbet i Aker-systemet og DNB. Han innehar også en rekke andre styreverv.

– Jeg er veldig glad for at Mehrdad har takket ja til rollen som CFO. Med sin erfaring og personlige egenskaper vil han både styrke konsernledelsen og kunne utvikle funksjonen videre fra et godt utgangspunkt, sier konsernsjef Petter Hellman i Møller Mobility Group.

– Jeg har blitt godt kjent med Møller Mobility Group gjennom styrearbeidet, og nå i høst som interimleder. Jeg ser frem til å bli en del av laget som sammen skal bidra til å videreutvikle selskapet i en spennende tid, sier Amini.Amini vil fortsette å ha ansvar for strategi- og forretningsutvikling og deler av Møller Mobility Services, som dermed blir en del av finansfunksjonen. 

Amini tiltrer sin nye rolle fra 1. januar 2024.